Aanraders

Aanraders van de Basisclub  

Nieuw bij de Basisclub! De beter bij de les training om de executieve functies van leerlingen te verbeteren. Voor meer informatie kijk op http://www.basisclub.nl/beter-bij-de-les-training-in-amsterdam/ of neem contact met ons op via info@basisclub.nl.

Volg de Cogmed werkgeheugen training via de Basisclub in Amsterdam om de concentratie te versterken, het overzicht te houden en belangrijke informatie beter te onthouden. Jessie is officieel Cogmed coach en kan je hierbij begeleiden. Voor meer informatie ga naar http://www.basisclub.nl/cogmed-werkgeheugen-training/ of kijk op www.cogmed.nl.

 Leer de tafels met plezier   

De set bestaat uit 12 vrolijk gekleurde armbandjes met de tafels 1 t/m 12. Elke tafel heeft een andere kleur. De tafels 6 t/m 10 zijn glow in de dark en 11 en 12 zijn in goud en zilver.  Door het dragen van tafelarmbandjes ben je bewust en onbewust met de tafels bezig wat extra oefentijd oplevert. Dit helpt bij het automatiseren van de sommen.  Het vooruitzicht van een nieuw armbandje als je de tafel kent, werkt als een beloning.

Hoe de armbandjes kunnen worden gebruikt: als je de tafel van 1 kent, verdien je het armbandje met de tafel van 2 om mee te oefenen. Daarna verdien je de volgende tafel tot je ze allemaal beheerst. Als extra motivatie zijn de hoogste tafels speciaal (glow in the dark en metallic). Neem contact op voor meer informatie via info@basisclub.nl.

Tafelarmbandjes

Reactiemogelijkheid is gesloten