Hollandse zomerweken

Hollandse Zomerweek tiny orange  – augustus 2021 VOL

In augustus vindt de Hollandse Zomerweek van 2021 plaats. Deze week is helemaal volgeboekt. Tijdens deze week staat alles in het thema van Nederland. De week is bedoeld voor kinderen (6-12 jaar) voor wie Nederlands de tweede taal is, voor buitenlandse kinderen die in Nederland wonen en Nederlands spreken en voor Nederlandse kinderen in het buitenland. Schrijf je nu in – augustus 2021 is VOL!

Er wordt op speelse wijze aandacht besteed aan het beter leren beheersen van de Nederlandse taal en er wordt kennis gemaakt met de Nederlandse cultuur en typische gewoonten. De week is kleinschalig en persoonlijk (de groep bestaat maximaal uit 16 kinderen met 4 begeleiders). Dit zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en waar eveneens ruimte is voor gezelligheid. Via het inschrijfformulier kunt u aangeven welke aspecten van de Nederlandse taal extra aandacht behoeven. Voor alle deelnemers geldt dat er aandacht wordt besteed aan het zelfvertrouwen om Nederlands te spreken en het uitbreiden van de woordenschat. De kinderen worden tijdens de educatieve ochtenden ingedeeld per leeftijd en/of taalvaardigheid waardoor er ruimte is om een accent te leggen op bijvoorbeeld spelling of lezen.  

Tijdens de Hollandse Zomerweek is de Basisclub in Amsterdam Zuid (Olympiakade 8) onze uitvalsbasis. Hier vinden de educatieve ochtenden plaats en eindigt de dag met de ‘ik hou van Holland Quiz’. Jammer genoeg vinden er dit jaar minder actieve en culturele uitjes plaats in verband met de Corona maatregelen. Wel organiseren we elke dag een leuke activiteit rondom de Basisclub. Hierdoor zijn de dagen afwisselend en leuk! In augustus 2021 begint elke dag om 09.30 en om 14.30 uur worden de kinderen weer opgehaald op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag hebben we een uitstapje en duurt de dag tot 17.00 uur.

Een impressie tiny orange

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

Reactiemogelijkheid is gesloten