Hollandse zomerweken

Hollandse Zomerweek tiny orange

Maandag 08 juli tot en met vrijdag 12 juli 2019 en maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2019 vinden de Hollandse Zomerweken 2019 plaats. Tijdens deze week staat alles in het thema van Nederland. De week is bedoeld voor kinderen (6-12 jaar) voor wie Nederlands de tweede taal is, voor buitenlandse kinderen die in Nederland wonen en Nederlands spreken en voor Nederlandse kinderen in het buitenland. Schrijf je nu in!

Er wordt op speelse wijze aandacht besteed aan het beter leren beheersen van de Nederlandse taal en er wordt kennis gemaakt met de Nederlandse cultuur en typische gewoonten. De week is kleinschalig en persoonlijk (de groep bestaat maximaal uit 16 kinderen met 4 begeleiders). Dit zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en waar eveneens ruimte is voor gezelligheid. Via het inschrijfformulier kunt u aangeven welke aspecten van de Nederlandse taal extra aandacht behoeven. Voor alle deelnemers geldt dat er aandacht wordt besteed aan het zelfvertrouwen om Nederlands te spreken en het uitbreiden van de woordenschat. De kinderen worden tijdens de educatieve ochtenden ingedeeld per leeftijd en/of taalvaardigheid waardoor er ruimte is om een accent te leggen op bijvoorbeeld spelling of lezen.  

Tijdens de Hollandse Zomerweek is de Basisclub in Amsterdam Zuid (Olympiakade 8) onze uitvalsbasis. Hier vinden de educatieve ochtenden plaats en eindigt de dag met de ‘ik hou van Holland Quiz’. In de middagen vinden er actieve en culturele uitjes plaats, zoals helpen op de boerderij, samen sporten of naar een museum. Hierdoor zijn de dagen afwisselend en leuk! Elke dag begint om 09.30 en om 17.00 uur worden de kinderen weer opgehaald.

Een impressie tiny orange

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

Reactiemogelijkheid is gesloten