Wie zijn wij

Christine van de Poll  

Op een ongedwongen manier positieve energie in kinderen losmaken door ze op verschillende manieren uit te dagen vind ik belangrijk. Het gebruik van educatief spelmateriaal zorgt ervoor dat plezier en leren hand in hand gaan.

Mijn streven is ieder kind dat aan mijn zorg is toevertrouwd een stap verder te brengen. Ik ben psychologe, heb 12 jaar gewerkt in een commerciële organisatie en ben moeder van drie kinderen. Voordat ik met de Basisclub begon heb ik interessante modules gevolgd bij de master SEN (Special Educational Needs).

E-mail: christine@basisclub.nl

Jessie Mooij  

Werken met kinderen is één van mijn passies. Ik ben orthopedagoog (geregistreerd bij de NVO) en heb meer dan 10 jaar ervaring opgedaan met het begeleiden van kinderen met verschillende aandachtspunten (leerproblemen, ASS, AD(H)D), zowel individueel als in groepsverband.

Ik blijf me verdiepen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de positieve benadering. Ieder kind is uniek en ik ben ervan overtuigd dat een kind het best tot bloei komt met een persoonlijke en positieve aanpak. Ik ben Cogmed coach & Beter bij de les coach, dus ik kan een werkgeheugentraining op maat verzorgen.

E-mail: jessie@basisclub.nl

Met trots presenteren we het team van de Basisclub:

Hannah

image0

Thuis ben ik het zesde kind en mede hierdoor ben ik vroeg tante geworden. Dit vond ik zó leuk dat ik meteen wist later met kinderen te willen werken! Ik studeer nu aan de Universitaire Pabo, loop stage op een basisschool en ben op de Basisclub vooral aanwezig bij de Dutch Club. Ik houd erg van taal en kinderboeken, luister graag naar de persoonlijke verhalen van kinderen en ben het liefst creatief bezig. Hiermee probeer ik ervoor te zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben en ik ze ondertussen wat bij kan brengen.

 Nathalie – nathalie@basisclub.nl

Schermafbeelding 2018-01-15 om 16.34.16

De veilige en rustige leeromgeving met de positieve begeleiding die de Basisclub biedt gun ik ieder kind. Een kind dat met de week meer zelfvertrouwen, kennis en vaardigheden ontwikkelt is waar je het allemaal voor doet. Dat ik daar een actieve bijdrage aan mag leveren geeft mij veel voldoening. Ik probeer met humor, interesse en een luisterend oor ervoor te zorgen dat de kinderen zich snel bij ons thuis voelen en met plezier naar de Basisclub komen.

Manouk – manouk@basisclub.nl

foto manoukBCMet veel plezier begeleid ik de kinderen bij de Basisclub. Ik vind het belangrijk om per kind te kijken naar wat nodig is om zich verder te kunnen ontwikkelen. Bij de Basisclub gaan we niet alleen op zoek naar ideeën om het leren leuk te maken, maar kijken we ook goed naar wat nodig is om iemand meer zelfvertrouwen te geven. Ik geloof dat dit een waardevolle combinatie is om kinderen te kunnen laten groeien. Ik ben opgeleid tot onderwijskundige en heb enkele jaren ervaring in het nt2-onderwijs.

Reactiemogelijkheid is gesloten