Wie zijn wij

Christine van de Poll

Op een ongedwongen manier positieve energie in kinderen losmaken door ze op verschillende manieren uit te dagen vind ik belangrijk. Het gebruik van educatief spelmateriaal zorgt ervoor dat plezier en leren hand in hand gaan.

Mijn streven is ieder kind dat aan mijn zorg is toevertrouwd een stap verder te brengen. Ik ben psychologe, heb 12 jaar gewerkt in een commerciële organisatie en ben moeder van drie jonge kinderen in de basisschool leeftijd.

E-mail: christine@basisclub.nl
Tel: 06-12124034

Jessie Mooij

Werken met kinderen is één van mijn passies. Ik ben orthopedagoog en heb 10 jaar ervaring opgedaan met het begeleiden van kinderen met verschillende aandachtspunten (leerproblemen, ASS, AD(H)D), zowel individueel als in groepsverband.

Ik blijf me verdiepen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de positieve benadering. Ieder kind is uniek en ik ben ervan overtuigd dat een kind het best tot bloei komt met een persoonlijke en positieve aanpak.

E-mail: jessie@basisclub.nl

Jessie is de komende periode met zwangerschapsverlof, dus neem contact op met Christine voor mee informatie over de Basisclub.

Met trots presenteren we het team van de Basisclub:

Nathalie de Bakker

Schermafbeelding 2018-01-15 om 16.34.16

De veilige en rustige leeromgeving met de positieve begeleiding die de Basisclub biedt gun ik ieder kind. Een kind dat met de week meer zelfvertrouwen, kennis en vaardigheden ontwikkelt is waar je het allemaal voor doet. Dat ik daar een actieve bijdrage aan mag leveren geeft mij veel voldoening. Ik probeer met humor, interesse en een luisterend oor ervoor te zorgen dat de kinderen zich snel bij ons thuis voelen en met plezier naar de Basisclub komen.


Floor Bodewes

Floor

Ik krijg veel energie van het werken en praten met kinderen. Ieder kind is uniek en ik houd ervan om iedereen kind spelenderwijs meer zelfvertrouwen te geven zodat zij zich zelfstandig kunnen ontwikkelen. Ik wil kinderen zo goed mogelijk begeleiden en ga hiervoor op zoek naar de persoonlijke onderwijs- en ontwikkelingsbehoefte van het kind. Ik ben opgeleid tot Orthopedagoog en heb op verschillende basisscholen in Amsterdam kinderen begeleid.
Eva Nauta

Eva

Ik ben afgestudeerd als pedagoog en heb tijdens mijn opleiding met veel plezier ervaring opgedaan in het begeleiden van diverse doelgroepen. In mijn ogen is ieder kind uniek en daarom vind ik het belangrijk om aan te sluiten bij de belevingswereld van een kind. De persoonlijke benadering en positieve aanpak bij de Basisclub zorgen voor een veilige en vertrouwde leeromgeving. Een warme plek waar ik kinderen zie groeien in hun vaardigheden, houding en zelfvertrouwen.
Renee Boreel

Renee

De afgelopen 13 jaar werk ik als groepsleerkracht in het basisonderwijs in Amsterdam. Vier jaar geleden ben ik begonnen aan de opleiding remedial teacher toen ik mij meer wilde verdiepen in kinderen met speciale onderwijsbehoeften. Sinds die tijd haal ik veel voldoening uit mijn werk als parttime remedial teacher. Als ik kinderen begeleid, is het mijn doel om ze te laten leren met plezier. Gaandeweg het proces zie ik hun zelfvertrouwen groeien en dan gaat het vanzelf want ieder kind kan en wil leren. Dat is voor mij mooi om te zien.
Britta te Nijenhuis

Britta

Ik ben afgestudeerd als orthopedagoog en ik heb het inspelen op de verschillende behoeftes van de kinderen, het bieden van structuur en duidelijkheid en out of the box oplossingen bedenken wanneer iets lastig blijkt, de afgelopen jaren goed onder de knie gekregen. Elk kind ontwikkelt zich anders en het inspelen op de verschillende leerbehoeftes in combinatie met het creëren van een veilige, positieve sfeer tijdens het leren is wat het werken bij de Basisclub voor mij waardevol maakt.
Kim Bloemberg

KimLaurine Jansen

LaurineDionne Scheen

DionneMerel Braakman

Schermafbeelding 2018-01-15 om 16.55.45

Reactiemogelijkheid is gesloten