Wie zijn wij

Christine van de Poll

Op een ongedwongen manier positieve energie in kinderen losmaken door ze op verschillende manieren uit te dagen vind ik belangrijk. Het gebruik van educatief spelmateriaal zorgt ervoor dat plezier en leren hand in hand gaan.

Mijn streven is ieder kind dat aan mijn zorg is toevertrouwd een stap verder te brengen. Ik ben psychologe, heb 12 jaar gewerkt in een commerciële organisatie en ben moeder van drie jonge kinderen in de basisschool leeftijd.

E-mail: christine@basisclub.nl
Tel: 06-12124034

Jessie Mooij

Werken met kinderen is één van mijn passies. Ik ben orthopedagoog en heb 10 jaar ervaring opgedaan met het begeleiden van kinderen met verschillende aandachtspunten (leerproblemen, ASS, AD(H)D), zowel individueel als in groepsverband.

Ik blijf me verdiepen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de positieve benadering. Ieder kind is uniek en ik ben ervan overtuigd dat een kind het best tot bloei komt met een persoonlijke en positieve aanpak.

E-mail: jessie@basisclub.nl
Tel: 06-20866157

Nathalie

Foto Nathalie De veilige en rustige leeromgeving met de positieve begeleiding die de Basisclub biedt gun ik ieder kind. Een kind dat met de week meer zelfvertrouwen, kennis en vaardigheden ontwikkelt is waar je het allemaal voor doet. Dat ik daar een actieve bijdrage aan mag leveren geeft mij veel voldoening. Ik probeer met humor, interesse en een luisterend oor ervoor te zorgen dat de kinderen zich snel bij ons thuis voelen en met plezier naar de Basisclub komen.

 

Krissie

FullSizeRenderWerken bij de basisclub doe ik heel graag. Het is fijn om kinderen te ondersteunen en hun zelfvertrouwen te zien groeien. Met mijn positieve instelling en enthousiasme probeer ik het beste uit ieder kind te halen. Ik studeer  Pedagogiek en vind de opleiding super leuk, ga elke dag met veel plezier naar mijn studie en stage. Ik heb vorig jaar stage gelopen op een basisschool voor speciaal onderwijs. Op dit moment loop ik stage bij een behandelcentrum voor jonge kinderen met ontwikkelingsproblemen. Hiernaast ben ik vrijwilliger bij scouting waar ik wekelijks met veel enthousiasme leiding geef aan een groep kinderen.

 

Reactiemogelijkheid is gesloten